VVS​ i Hobro og omegn

Stor erfaring med alt inden for VVS

Har du brug for hjælp fra en professionel installatør til dit VVS nær Hobro eller omegn? Kielstrup VVS & Oliefyrsservice er autoriseret installatør og har mange års erfaring med alle former for VVS-arbejde.

Så skal faldstammen, vandhanen, radiatorventilen eller cirkulationspumpen skiftes, eller skal et utæt vandrør repareres, så er det os, du skal kontakte.

Vi håndterer alle slags opgaver – lige fra det simple til det avancerede, og vi tilbyder også løbende service og eftersyn på alle installationer.

Vi tager alle opgaver alvorligt, og gør os umage for at give hver enkelt kunde den bedst mulige service, hjælp og vejledning.​
​Vi møder nye udfordringer hver eneste dag, og derfor er vi vant til at tænke i nye baner, når løsningerne skal findes.

Har du en større opgave, der skal løses, har vi et samarbejde med både en murer, en tømrer og en elektriker, så du let og enkelt kan få et tilbud på en samlet løsning.

Kielstrup VVS & Oliefyrsservice har sin base i Hobro, men vi udfører jævnligt forskellige opgaver i Arden, Hadsund, Mariager og Himmerland.

Kontakt os

Har du brug for hjælp nær Hobro eller omegn? Vi hos Kielstrup VVS & Oliefyrsservice har mange års erfaring med VVS arbejde. Vores autoriseret installatør står klar til at hjælpe dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefonen ved at ringe ind til 98 55 81 88 eller mail info@kielstrupvvs.dk for et uforpligtende tilbud.​ Du kan også kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular her. Vi ser frem til at høre fra dig.