Introduktion

Du kan normalt besøge vores hjemmeside uden at afgive oplysninger om dig selv.

Når du bestiller eller modtager vores ydelser, indsamler og behandler vi personoplysninger om dig.

Cookies
”Cookies” er små tekstfiler som gemmes på din computer, mobiltelefon el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer etc.
Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.
Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der direkte eller indirekte kan henføres til dig. F.eks. navn, telefonnummer, e-mail og adresse.

Vi indsamler ikke personoplysninger ved brug af hjemmesiden.

Vi indsamler og behandler udelukkende personoplysninger i forbindelse med bestilling eller udførelse af vores ydelser, som f.eks. reparationer eller eftersyn af dit fyr.

Det retlige grundlag er indgåelse af en kontrakt vedr. levering af ydelsen.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.


Formål
Oplysningerne bruges til at dokumentere bestilling og udførelse af ydelser samt til betalingsformål.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er nødvendigt, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden er bestemt i Bogføringsloven.

Videregivelse af oplysninger

Vi benytter tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger sker alene i medfør af aftalen vi indgår med dig. Herunder i forbindelse med betaling.


Videregivelse af personoplysninger i øvrigt, som navn og e-mail m.v., vil kun ske, hvis du giver udtrykkeligt samtykke til det.


Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.
Du kan også tilbagekalde dit evt. samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.
Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til: persondata@kielstrupvvs.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.


Udgiver og dataansvarlig:
Hjemmesiden ejes og udgives af

Kielstrup VVS & Oliefyrsservice

Kielstrupvej 6,
9500 Hobro
Telefon: 9855 8188 

Email: persondata@kielstrupvvs.dk