Oliefyr/oliekedler

Hvis du har oliefyr, og der opstår problemer, kan du kontakte Kielstrup VVS & Oliefyrsservice i Hobro i Østhimmerland nær Hadsund. Vi kan hjælpe dig med alt, hvad angår dit oliefyr; om det er reparationer, udskiftning eller montage.

Service på oliefyr og oliekedler udføres efter fabrikantens krav

Når vi installerer et nyt oliefyr eller oliekedel, står vi naturligvis indenfor, at det fungerer optimalt. Service på og montage af gaskedler og olietanke udføres naturligvis altid i henhold til fabrikantens krav og gældende regler på området.

Vi tilbyder følgende abonnementsmuligheder:

  • service med kedelrens og uden frie tilkald ekskl. reservedele
  • service uden kedel rens og uden frie tilkald ekskl. reservedele

Der er tillæg for service på brænder over 120 kW og på kondenserende kedel. Kontakt os venligst for oplysninger om priser.

Ved det årlige serviceeftersyn opnås ifølge Energistyrelsen en energibesparelse på gennemsnitligt 625 kWh. Der ydes i den anledning et energisparetilskud, som fratrækkes på din faktura. Ved udbetaling af tilskuddet overgår retten til at indberette energibesparelsen til Oliebranchens Energisparepulje via OR, og energibesparelsen kan derfor ikke overdrages til andet energiselskab.

Kielstrup VVS & Oliefyrsservice foretager indberetning af energibesparelsen, som anført i abonnementsvilkår og beløbet er fratrukket på fakturaen.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller problemer med dit oliefyr så kontakt os allerede i dag på telefon 98 55 81 88 eller på mail info@kielstrupvvs.dk.